STYLE

Valentine’s Day – ZAFUL

Zdravoo, Valentine’s Day nam kuca na vrata i svi srećno zaljubljeni su uzbuđeni zbog toga. Neću vam pisati o poklonima, već sam pisala Pokloni (Prvi deo), kao i Pokloni (Drugi deo) mislim da zaista mogu da se primene i za dan zaljubljenih. Danas vam pišem o outfit-u… Predlog šta možete drage dame obući taj dan!

Fokusirala sam se samo na Zaful sajt, jer imaju divne komade i divnu akciju za Valentine’s Day. Moram da napomenem da ja ne volim dan zaljubljenih, smatram da ljubav treba da se pokazuje svaki dan, a ne samo jedan dan u godini… Ali nećemo sad o mojoj filozofiji, već o outfit-u.

 • Low Cut Draped Party Wear Tulip Dress
  Ova haljina me je ostavila bez daha! Znate da volim V izraz i gola leđa, ali ne znate da obožavam kratko – dugu haljinu… Haljinu na kojoj je prednji deo malo kraći! Ova haljinica je idealna! V izraz je tu. Gola leđa su tu. Valentine’s Day mi je nekako u pink boji… sve nijanse pink boje. Pored toga nije kratka, ali nije ni duga. Definitivno me je Zaful kupio ovom haljinom!
  Low Cut Draped Party Wear Tulip Dress - PINK M
 • Velvet Backless Skater Dress
  Za devojke koje ne preferiraju pink nijanse tu je jedna bordo haljina. Naravno i kod nje su gola leđa, pa dan zaljubljenih je tu, možete da pokažete i sexy stranu. Mislim da ovaj kroj haljine stoji i mršavicama i elegatno popunjenim damama. Sa ovom haljinom sigurno nećete pogrešiti!
  Velvet Backless Skater Dress - RED S
 • Ruffles Cut Out Choker Mini Dress
  Obožavam haljine koje dobro idu i uz patike i uz štikle. I da, zaista mislim da je ova haljinica jedna od njih! Ništa bolje ne postoji od praktične haljine! Ovaj kroj, ova boja, ovi karneri… Haljina sama za sebe daje posebnu čar, a mini otvor na leđima je tu da joj pruži notu slatkoće i seksipila.
  Ruffles Cut Out Choker Mini Dress - PINKBEIGE M
 • High Waist Mermaid Bodycon Skirt
  Za devojke koje ne vole haljine tu je i jedna slatka crvena suknja. Ova dužina i ovaj kroj svakoj devojci lepo stoji. Mislim da su karneri uvek u modi. Jedna ženstvenost i elegancija u prelepoj suknji.
  High Waist Mermaid Bodycon Skirt - BURGUNDY S
 • Lace Off The Shoulder Bodysuit
  Suknji moramo da damo i gornji deo! Pored svih sexy izraza iznenadićete se koliko volim i preferiram bodi. Znam da mali broj devojaka njih voli, ali ja mislim da su jako praktični, udobni i lepi – posebno u zimskom periodu! Crni čipkani bodi uz crvenu suknju je pun pogodak!
  Lace Off The Shoulder Bodysuit - BLACK S

Dame da li ste vi odlučile šta ćete obući za Valentine’s Day, da li će to biti neka haljinica sa Zaful sajta ili ipak neka suknjica?

8 Comments

 1. Odličan post draga! 😍

  1. Violeta

   Drago mi je da ti se dopada! <3

 2. Aida

  Crvena haljina me kupila 😍😍😍😍😍😍😍 a tek bodi crni ajjj kako je Dobar ❤️❤️❤️👌👌👌 predivan Post draga hvala, nisam ni znala da imaju tako dobrih stvari ❤️

  1. Violeta

   Hvala ti! Daa, imaju. Baci obavezno oko na njihov sajt imaju svasta nesto lepo! <3

 3. Predivan odabir! 💖💖💖

  1. Violeta

   Hvala ti! <3

 4. Ova bordo haljinica je pun pogodak!

  1. Violeta

   Jeste! Drago mi je da ti se dopada <3

Leave a Reply

Required fields are marked*