LIFESTYLE, TRAVEL

Pokloni (Drugi deo)

Ovaj put vam predstavljam poklone za sećanje 🙂

 1. Wellness & Spa centar

  Budimo realni svakom od nas fali bar jedan vikend u jednom Wellness & Spa centru. Masaža, sauna, mir. Jednom rečju baterije. U svom ovom haosu… svi živimo u ovom vremenu gde je sve na juriš, gde se samo nekud žuri i juri… A u tim momentima je najbolje otići u jedan Wellness & Spa centar i napuniti baterije.
  Neću vam predložiti jedan, već sve! Svaki je dobar na svoj način, svi ima čar i ono najbitnije svaki ima mir.
  Zato ne mislite mnogo, već dragoj osobi koja je u haosu poklonite jedan vikend u Wellness & Spa centru.

 2. Putovanja
  Nekome je nekad potrebno samo da ode iz zemlje na par dana i da bude kao nov. Mislim da ne postoji bolji poklon od putovanja baš za tu osobu ili za osobu kojoj je cilj da proputuje ceo svet!
  Postoji mnogo agencija koje imaju lepe ponude i aranžmane… Ali ja ću vam predložiti Oktopod Travel, trenutno imaju najbolje ponude i popuste, što je super! Za malu sumu novca možete da odete na jako lepo mesto. Ako znate osobu koja bi volela da poseti neko mesto koje ranije nije, možda je najbolji trenutak da posetite Oktopod Travel agenciju. I poklon ne može biti bolji 😉

 3. Kulturni događaji
  Koncerti, pozorište, bioskop, muzeji… To su događaji koji vam ostaju u sećanju i zbog kojih dobijete jednu ludačku pozitivnu energiju. Pokloniti nekome karte za koncert je među najboljim poklonima. Mene raduje što već 4 godine u nazad, za moj rođendan (ili koji dan pre ili posle mog rođendana) su koncerti od izvođača koje zaista volim i slušam… I nema lepše izjave od one “Samo da znaš, vodim te na koncert.” To je jedno divno sećanje sa vašom dragom osobom.
 4. Knjige
  Knjiga je idealan poklon. Ali ako znate šta osoba koja dobija knjigu voli da čita!!!
  Volim da poklanjam knjige, ali onim osobama za koje znam šta vole da čitaju, jer u suprotnom poklon će biti promašaj. Knjiga bez posvete nije poklon i nije knjiga. Ukoliko poklanjate knjigu obavezno napišite par reči. Posveta je jako bitna, knjizi daje dodatnu magiju.
  Moja preporuka i za momke i za devojke je nova knjiga Tamare Kučan Profajler, knjiga koja nije patetika i nije za svakoga! Ljubav, misterija, krimi, drama.

6 Comments

 1. Jedan jako divan i poučan post!! Ovo će i te kako biti od koristi svima nama! Bravo draga! Ja sam oduševljena! ♥️

  1. Violeta

   Hvala draga <3 <3

 2. Drammma

  Odlican post, dala si mi sad neke ideje😍. Hvala puno! 🙈
  Ovim putem apelujem Deda Mrazu da mi pokloni sve gore navedene poklone!😂😘❤️❤️

  1. Violeta

   Hahaha nadam se da će ti Deda Mraz sve i pokloniti! Hvala puno 😉 <3

 3. Super ideja, treba nam svima jedan spa vikend definitivno 🙂

  1. Violeta

   Hvala ti 🙂 da to nam je neophodno <3

Leave a Reply

Required fields are marked*